18. heinäkuuta 2011

Things I realized today:

DSC_31561
DSC_3170
DSC_3164
DSC_3174

Tajusin tänään muutaman asian:

1. Frozen yogurt on kummallista, mutta maistuu samalta kuin normaali kermajäätelö. Ostin ton siis ihan siksi, että saisin tietää millaista se on. :-D

2. Katsoin tänään tämän elokuvan ja totesin mun huumorintajun olevan jollain tapaa kieroutunut. Toi on luokiteltu komediaksi, mutta mun mielestä se oli enemmänkin tragikoominen. Tykkäsin silti.

3. Tykkään elokuvista ja osaan mainita suoralta kädeltä ainakin neljä ehdotonta suosikkia. Haluan jakaa ne nyt myös teidän kanssa ja nimien takaa löytyy linkit jokaisen traileriin. Oonpas kiltti. :-) Nää ei siis ole missään erityisessä järjestyksessä, koska en osaa laittaa niitä sellaiseen. Kaikki on yhtä upeita ja yksilöllisiä. Black Swan, vaikka sainkin traumat ja ne toistuu vieläkin välillä (voitte lopettaa nauramisen :-D). Seitsemän Elämää, koska se on upea. Inception, koska se on nerokas ja ainutlaatuinen. Sekä Aavikon Kukka, koska se oli ensimmäinen elokuva, joka sai mut itkemään 15 minuuttia. Lisäksi osaisin suositella ainakin viittä elokuvaa, joita en lue lemppareiksi, mutta joista pidän todella paljon.

4. Laiskottelupäivät on hyvästä! :-)

Ps. The Social Network oli ihan ok.

+ 1. Frozen yogurt is weird but tastes the same as normal ice cream. I bought it just for trying because I was curious to know how it's like. :-D

2. I watched a movie called Lars and the Real Girl and realized my sense of humor is sort of wicked. On Finnish movie site it's labeled to a comedy but I would say it's more a tragicomedy. I still laughed. And liked it.

3. I love movies and I would like to share four of my favorites with you. Those are not in a particular order because I can't put them on a such. They're all amazing and original. Besides, you can find the trailer of each behind the name. Black Swan, although it gave me traumas. Seven Pounds, because it's amazing. Inception, because it's magnificent and brilliant. And Desert Flower, because it's the first movie that made me cry for 15 minutes. Moreover, I could recommend at least 5 movies I don't call my favorites but which I really do like.

4. It's necessary to have lazy days! :-)

Ps. The Social Network was okay.

7 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Oiiii toi jätski näyttää ihan sikahyvältä. Ja oon aina halunnu tietää et miltä frozen yogurt maistuu! Vitsi mun on varmaa pakko mennä ostaa jokupäivä tota fudgebrowniee rupes nii tekee mieli :D oliks tos silti niit kökköi? ku näyttää aika tasaselta :b

May kirjoitti...

En millää jaksais kattoo mitää sosiaalista netwörkkiä.. mut jos se on iha ok, ni voisin ainaki yrittää :D

ps. black swan on hyvä

Anniina kirjoitti...

Vitsit alko niin tekee mieli Ben & Jerry'siä kun näki ton kuvan :D Tekis kyl kans mieli maistaa tota frozenia... Inception on kyllä oikeesti aika nerokas leffa ja mielettömän hyvin toteutettu..

Erika kirjoitti...

onks siel muuten paljon sellasii ben&jerry's makuja mitä suomes ei oo? :D ja aavikon kukka oli kyl just liikuttava!

LUCYJOURNALS kirjoitti...

oh my goodness. serious food envy right now. i can never find fudge brownie flavour!

Saana kirjoitti...

Seitsemän elämää!<3 eiks se oo saanu itkee sua muka yli 15 minsaa?? Maailman yks kauneimmista leffoista!<3 Black swan on kyl ihana!! (muita en oo nähnykkää, mut ehkä pitää pitää leffa ilta ja kattoo noi loput leffat)
Toi jätski kyl näyttää aika hyvältä, tykkään tosta purkista.:) se on raikas ja pirtee ja tuo mieleen kevään.

Johanna kirjoitti...

Aino: Se oli jäätelöö ilman kermaa, eli sellasta aika jäistä... XD Ja oli kökköjä, mut ei niin paljon kun tavallisessa. Oli kyl hyvää silti.

May: Jos et jaksa, niin ei sun tarvii. Se ei oo mikään "pakko nähdä" vaan aika perus ihmissuhdehöttöä. :-D Black Swan on kamala(n hyvä)!

Anniina: Benkkuuu! Kauppaan vaa sit! :-)

Erika: Ei tääl kyl oo ku ehkä kaks tai kolme ja sit on noita frozen yogurtteja kolmee makua. Aavikon kukka ja varsinkin LEFFASEURA! <3

Lucyjournals: Tesco rules. :-D

Saana: Ei se saanu niin paljoo kun Aavikon kukka! Ja leffa ilta todellakin! Toi benjerry-purkki on söpöin. <3