30. joulukuuta 2010

Oho, vuosi meni!


Selailin tässä 2 tuntia läpi kuvia, jotka otin vuonna 2010. Niitä oli niin paljon ja ne oli kaikki liian ihania. Valitsin kuvat tähän postaukseen tyylillä "vuoden kivoimmat kuvat" ja huomasin lopuks, että niitä on yli 70. Hups tosiaan! :-D No joo, sain kuin sainkin tähän valittua sellaset kuvat, jotka kertoo jotain mun vuodesta. Tää vuosi on ollu kyllä ihan paras ikinä ja oon niin onnellinen, kun on noin paljon ihania muistoja! Hyvää uutta vuotta rakkaat lukijat! :-)

+ I browsed through pictures I've taken during the year. It was hard to choose the best pictures but I think I managed. My year has been amazing and I'm so happy I have this much lovely memories. Happy new year to all of you! <3

8 kommenttia:

henna kirjoitti...

pelottavan näkösiä suklaa(?)juttuja!:D ja hyvää uutta vuotta! <3 näin sen sun viestin vasta eilen aamulla ja sit unohdin vastata.. :D hihi jeee tiistaina nähdään!

Johanna kirjoitti...

Henna: Ne on maailman parhaita suklaamuffinsseja!!! <3 Hihi nii nähää! :-)

Erika kirjoitti...

oi, vitsi muistan nii ku tehtiin noit suklaamuffinssei ja katottiin täykkäreit, oi niitä aikoja <3 ja onks siit oikeest jo noin kauan ku oltiin kattomas toi leffa?!?!!

minnja kirjoitti...

So beautiful, love it :))

Kisses
minnja

http://minnja.blogspot.com/

sara kirjoitti...

kiitos tosta vammaiskuvasta. hate u! :)

Johanna kirjoitti...

Erika: Nojoo, noi muffinssit oli parhaita! Pitäis tehä joskus uusiks! :-D En kyl itekkää tajuu miten aina on menny niin nopeesti, viime vuonna tapahtu vaik mitä kaikkee!

Minnja: Thank you dear! You have nice blog! :-)

Sara: Se on niin ihana! <3

Tiia kirjoitti...

kiva blogi

Reetta kirjoitti...

iha super ihanii noi kaikki kuvat! :)
http://if-reetta.blogspot.com/